fbpx

Emma Volquards Hansen

Cand.mag. og parterapeut

Uddannelse af parforholdet

Jeg brænder for at hjælpe dig og din partner med at skabe forandring og udvikling i jeres liv. Forandring og udvikling, der udvider jeres forståelsesramme og gør jer i stand til at trives og leve det kærlighedsliv, I drømmer om og fortjener. Som mennesker er vi skabt til at være relationelt og kærligt forbundet, og det handler om at finde jeres vej.

I er eksperterne i jeres liv, og jeg har ingen endegyldige sandheder eller svar. Min tilgang er undersøgende og lyttende, og sammen kigger vi på mønstre og udfordringer. Det er jer, der bestemmer, hvad der er vigtigt i vores samtaler. Jeg vejleder, støtter og stiller uddybende spørgsmål, så I kan opnå en bedre kontakt og større indsigt.

For mig er det vigtigt, at I igennem terapien lærer jer selv bedre at kende. Når du kender dig selv bedre, kan du i højere grad mærke egne behov, handle på dem og kommunikere tydeligere.

Tilknytningsteorien danner grundlaget for min tilgang, og derfor er jeg også af den overbevisning, at vores barndom og opvækst spiller en central rolle i vores voksenliv. De relationelle strategier bliver grundlagt i barndommen og gentages typisk i romantiske forhold på godt og ondt. Når relationen og kontakten med din partner bliver mere tryg og stabil, præger det alle facetter af dit liv positivt. Faktisk får du et større overskud til at udfolde dig individuelt.

Kemi er en afgørende faktor for, at vi kan have en tryg dialog. For mig er det vigtigt, at I føler jer velkommen, og mit ønske er, at vi i fællesskab skaber et åbent og fortroligt rum, hvor der er plads til følelser og dyb forståelse for jeres udfordringer.

Langt de fleste finder det nyttigt at tale om deres parforhold med en parterapeut. Det er særligt, når krisen rammer eller udfordringerne har hobet sig op, at par søger hjælp. Det er dog mit håb at flere vil søge parterapi som et forebyggende initiativ, og at flere par ønsker at uddanne deres parforhold.

Emma Volquards Hansen

Få effektiv hjælp til jeres udfordringer nu

Jeg tilbyder individuelle samtaler og parterapi i Kolding eller online. Jeg hjælper jer med at skabe det parforhold og kærlighedsliv, som I drømmer om. Kontakt mig eller book en tid.

Uddannelser og kurser:

  • 2020: Certificeret parterapeut, Sexologiskolen
  • 2016: Master of Arts (MA), Virksomhedskommunikation, Syddansk Universitet
  • 2013: Bachelor of Arts (BA), Religionsvidenskab & Statskundskab, Københavns Universitet

Kort om mig:

  • Født 1989.
  • Fast parforhold igennem 13 år og mor.
  • Efter 12 år i København er min lille familie og jeg flyttet til Fredericia, hvor jeg er født og opvokset. Her bor vi tæt på bedsteforældre, marker, skov og hav.
  • Min nysgerrighed på mennesker og kulturer har ført mig vidt omkring uddannelses- og rejsemæssigt, og jeg er dybt optaget af, hvordan vi mennesker formes af opvækst, systemer, kulturer og normer.
  • Jeg opsøger jævnligt terapi og supervision for at blive klogere på mig selv og holde mig opdateret på mit felt.

Jeg hjælper med...

For nogle par handler det om en konkret udfordring, mens det for andre handler om at lade sig inspirere og lære. Jeg anskuer konflikter og kriser, som et springbræt for udvikling og en dybere kærlighed. I terapien er mit fokus især på at skabe anerkendende og kærlige dialoger imellem jer.

Jeg arbejder særligt med følgende temaer:

taleboble