fbpx

Parterapi i Vejle

Krise i parforholdet

Alle par vil med tiden opleve kriser, udfordringer eller svære perioder. Det kan føre til frustrationer, stress, tvivl og usikkerhed. For hvad stiller I op, når kærligheden bliver overskygget af konflikter, skænderier, afstand og mistillid?

Der kan være mange årsager til, at I oplever udfordringer i jeres parforhold, og det er vigtigt at søge hjælp hurtigst muligt, hvis I har svært ved at løse det selv. Ofte vokser foragten og afstanden, hvis I ikke får taget hånd om jeres problematikker i tide.

Få hjælp med parterapi

I 2023 var skilsmisseraten på 39%, hvilket er et fald fra tidligere år. Jeg tror på, at flere har fået øjnene op for at kærligheden ikke bare kommer dumpende, men den kræver en kontinuerlig dialog og indsats fra begge parter. Kærlighed er et aktivt valg i det langvarige parforhold.

Det er min overbevisning, at flere søger hjælp i parterapi, og at flere ser parterapi som en mulighed for at blive klogere på sig selv og de ubevidste mønstre, som udspiller sig i de nære relationer.

Parterapi er en proces, hvor I som par arbejder på at opnå en større forståelse for hinanden ved at dyrke respekten og empatien. Som parterapeut er det min opgave at skabe et neutralt og trygt rum, hvor vi i fællesskab kan belyse og undersøge lige netop jeres konflikter eller udfordringer.

I parterapien hjælper jeg jer med at lytte og kommunikere på en måde, så I får en dybere kontakt og forståelse for hinanden. Sammen vil vi synliggøre de underliggende temaer og længsler, som gemmer sig bag jeres konflikter eller krise.

Find parterapi i Vejle

Leder I efter parterapi i Vejle? Jeg tilbyder samtaler i Trekantsområdet. Tæt på motorvejen, nem parkering og kun 30 km fra Vejle by. Find åbningstider, priser og adresse her.

Parterapi tæt på Vejle eller online

Temaer i parterapien

Der er mange grunde til at gå i parterapi, og her kommer jeg med et par årsager, der får par til at søge hjælp.

  • Hvorfor føler jeg mig ensom i mit parforhold?
  • Utroskab: Kan vi komme videre sammen?
  • Konflikter: Hvorfor ender vi altid med at skændes?
  • Forskellige forventninger og drømme
  • Når tvivlen skygger for kærligheden