fbpx

Parterapi i Fredericia

Når parforholdet bliver ramt af krise

Det påvirker næsten alle facetter af tilværelsen negativt, når der er udfordringer eller krise i parforholdet. Det kan være stressende og kaotisk, når parforholdet udfordres.

Alle par går igennem svære perioder og kriser, og at bevare og vedligeholde kærligheden er utroligt svært for mange. Det kan være manglende intimitet, forskellige forventninger til hinanden, utroskab, jalousi, skænderier, overvejelse om skilsmisse og mange andre ting, der udfordrer relationen.

Det er jeres tilgang og indsats, der er afgørende for, om I bliver sammen. Som par er det vigtigt, at I arbejder kontinuerligt på at styrke jeres forhold ved at kommunikere åbent og ærligt. Har I svært ved at håndtere det selv, kan parterapi være en stor hjælp.

Søg hjælp i tide

Mange par er desværre tøvende med at søge hjælp i tide. Parterapi kan dog være lige præcis den støtte og hjælp, som I har brug for at komme videre. Terapi er en proces, hvor I lærer at kommunikere og forstå de bagvedliggende temaer. Det kræver en indsats fra jeres side at gå i terapi, og ingen parterapeut kan alene redde jer. Det kræver, at I er villige til at se indad og arbejde med jer selv og hinanden. Som parterapeut er jeg klar til at støtte jer. Læs meget mere om mig her.

Som mennesker er vi født som relationelle væsener, der længes efter tryg og kærlig kontakt. I parforholdet ligger et stort potentiale for at give hinanden lige netop dét. Parforholdet rummer ligeledes muligheden for at udvikle sig selv og hinanden til at blive mere bevidste og trygge individer - og herigennem opnå et større overskud til at udfolde jer sammen og individuelt.

Jeg hjælper jer med at forstå de dybereliggende problematikker i jeres relation, at genfinde de kærlige følelser og respekten. At gå i parterapi er en investering i jer selv og hinanden, så I kan stå stærkere nu og på den lange bane.

Find parterapeut i Fredericia

Leder I efter parterapi i Fredericia? Jeg tilbyder samtaler nær Fredericia og centralt i Trekantsområdet. Tæt på motorvejen, nem parkering og kun 20 km fra Fredericia by. Find åbningstider, priser og adresse her.

Parterapi nær Fredericia eller online

Typiske temaer i parterapien

Der er mange grunde til at gå i parterapi, og her finder du en række temaer, som jeg især arbejder med i parterapien.

  • Skænderier og opslidende konflikter
  • Dårlig og problematisk kommunikation
  • Tvivl og usikkerhed i parforholdet
  • Utroskab og tillidsbrud
  • Familieliv og arbejdsfordeling i hjemmet
  • Manglende intimitet og nærhed
  • Mistillid og jalousi