fbpx

Parterapi i Middelfart

Når krisen slider på kærligheden

Føler I jer fastlåst i opslidende konflikter eller oplever i, at krisen har overtaget jeres relation?

Når først krisen eller konflikterne har overtaget, oplever mange, at det bliver utrolig svært at kommunikere. Alle diskussioner ender i skænderier eller sårede følelser. Det kan være svært at have en konstruktiv dialog, fordi parforholdet er blevet kilden til smerte, frustrationer eller vrede.

Eksterne faktorer kan også være kilde til problemer i parforholdet, bl.a. arbejdsløshed, økonomi eller sygdom.

Det kan være opslidende og stressende, når der er uro og krise i parforholdet. Mange oplever, at det påvirker alle andre aspekter af livet negativt. Overskuddet bliver generelt mindre, og det kan være svært at fungere på arbejdet og i sociale sammenhænge.

Få hjælp med parterapi

At søge hjælp i tide kan være helt afgørende for jeres parforhold. Som parterapeut hjælper og støtter jeg jer med at genfinde og forstå hinanden. Sammen arbejder vi på at gøre jeres kommunikation mere rummelig og respektfuld. Vi undersøger jeres ubevidste problematikker og længsler. For ofte er der meget mere under overfladen.

Det er vigtigt for mig, at skabe et trygt og neutralt rum, hvor I begge oplever at blive set og hørt. Kemi er en afgørende faktor for et godt samarbejde, og I kan læse meget mere om mig her.

En åben og konstruktiv dialog er altafgørende for at bevare kontakten, og så må I gøre jeres parforhold til en prioritering nu og på sigt. Tilknytning og følelsesmæssig forbindelse spiller en central rolle i mit virke, og jeg tror på, at parforholdet skal være en tryg base. Herfra kan vi udfolde os og opnå større trivsel i alle facetter af livet.

Find parterapi i Middelfart

Jeg tilbyder samtaler centralt i Trekantsområdet. Tæt på motorvejen, nem parkering og kun 25 km fra Middelfart by. Find åbningstider, priser og adresse her.

Parterapi tæt på Middelfart eller online

Typiske problematikker i parterapien

Der er mange grunde til at gå i parterapi i Middelfart eller online parterapi, og her finder du en række problematikker, som jeg især arbejder med i parterapien.

  • Manglende respekt og empati
  • Opslidende konflikter igen og igen
  • Tvivl i parforholdet
  • Følelsesmæssig afstand
  • Manglende lyst og intimitet
  • Utroskab og tilgivelse
  • Familie- og hjemmeliv